Bedrijfsinfo

Het bedrijf Van der Galiën b.v. is op 9 mei 1953 opgericht. Tot de jaren tachtig is het bedrijf actief geweest als agrarisch loonbedrijf met activiteiten als grondverzet en bermonderhoud. In 1996 heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid met de verhuur van recyclingmachines dit is verder uitgegroeid naar eigen inzameling en afvalverwerkingsdienst.

Het bedrijf is gespecialiseerd geworden in de grootschalige verkleinen van groenafval, sloophout en andere materialen ook het zeven van groensnippers, compost en met puin vermengde grond wordt verzorgd. Het scheiden van materialen op basis van soortelijk gewicht behoort ook tot de mogelijkheden. Met een uitgebreid en hoogwaardig machinepark kunnen wij deze werkzaamheden goed voor u uitvoeren.

Van der Galiën b.v. heeft een locatie aan de Broeklaan 31 te wouterswoude en een locatie aan de balkwar 10 te Kootstertille. De Broeklaan 31 te Wouterswoude betreft een composteerinrichting voor het composteren van groenafval en produceren van biomassa.Maar ook het verwerken van puin tot menggranulaat, het inzamelen van kleine hoeveelheden bouw- en sloopafval, bedrijfsafval en afvalhout.

Onze inrichting aan de Balkwar 10 te Kootstertille is ingericht voor het verwerken van diverse klassen afvalhout tot grondstof voor spaanplaatindustrie of energieopwekking. Maar ook het uitsorteren van bouw- en sloopafval tot herbruikbare stromen. Het verwerken van puin tot menggranulaat en inzameling van diverse stromen.

Verder verhandelen wij compost, biomassa, menggranulaat, houtsnippers, grond en zand.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van 40 medewerkers uit de regio noord- oost friesland. Met onze medewerkers kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op gebied van afvalrecycling. Wilt u hier meer over weten, vraag bij ons een vrijblijvende en passende aanbieding aan.