Recyclingmachines

Voor het verwerken van diverse afvalstromen op locatie verhuren wij verschillende recyclingmachines.

Wilt u uw afval verkleinen dan kunt u hiervoor een shredder bij ons huren. Met onze zeven kunnen wij voor u materialen scheiden en uitzeven. Op deze pagina kunt u door de machines heen scrollen en bijbehorende eigenschappen bekijken.

Offerte aanvragen?

Peterson 6700 Shredder

Peterson 6700 Shredder

Deze shredder kunt u bij ons inhuren voor het verkleinen van groenafval en sloophout. De machine wordt gevuld met hydraulische graafmachine en geassisteerd door een wiellaadschop. Beide bediend door ervaren mensen waardoor een hoge productie gegarandeerd is. Bekijkt u onderstaande video voor een indruk van de productie en werkmethode. Door de invoerbreedte van 168 cm kunnen ook middelmatige stronken mee verkleind worden.

Bekijk hier de bijbehorende video

Peterson 4700 Shredder

Peterson 4700 Shredder

Deze shredder kunt u bij ons inhuren voor het verkleinen van groenafval en sloophout. De machine wordt gevuld met hydraulische graafmachine en geassisteerd door een wiellaadschop. Beide bediend door ervaren mensen waardoor een hoge productie gegarandeerd is. Bekijkt u onderstaande video voor een indruk van de productie en werkmethode. Deze machine heeft een invoerbreedte van 150 cm en doet hiermee bijna niet onder van zijn grotere broer maar is wel zeer compact voor de kleinere inrichtingen.

Bekijk hier de bijbehorende video

Backers Sterrenzeef

Backers Sterrenzeef

Om materialen te scheiden op basis van afmetingen kunnen wij u van dienst zijn met onze sterrenzeven. We beschikken over meerdere sterrenzeven elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Met de backers sterrenzeef kunnen wij op drie verschillende fracties afzeven. Veelal passen wij deze machine toe voor het uitzeven van groensnippers maar ook voor het uitzeven van compost, grond en soort gelijke materialen. Onderstaand filmpje geeft u kort weer wat de mogelijkheden onder andere zijn.

Bekijk hier de bijbehorende video

Neuenhauser Trommelzeef

Neuenhauser Trommelzeef

De trommelzeef is een universeel inzetbare machine. Met deze zeef kunnen wij voor u met puin vermengde grond uitzeven, groensnippers, compost, granulaat en soortgelijke materialen. De zeef wordt ingezet met wiellader en bediend door een ervaren machinist.

Bekijk hier de bijbehorende video

Erin Vingerzeef

Erin Vingerzeef

Met onze Erin vingerzeef kunnen wij met een hoge productie met puin vermengde grond voor u uitzeven. Op de video kunt u zien hoe deze werkzaamheden in hun werk gaan.

Bekijk hier de bijbehorende video

Stronkenknipper

Stronkenknipper

Om stronken / stobben te verkleinen tot biomassa kunnen wij deze voor u verkleinen met onze stronkenknipper. Dit is een uitrustingsstuk voor graafmachines. Na het verkleinen met de stronkenknipper is het mogelijk de stronken verder te verkleinen met één van onze shredders.

Voorbrekers

Voorbrekers

Met onze voorbreker kunnen wij diverse materialen voor u verkleinen. Vaak wordt deze machine ingezet voor het verwerken van A, B en C hout dit materiaal wordt voorverkleind om ferro materialen te verwijderen. De machine kan in één werkgang samen met één van onze andere shredders het product verkleinen tot de juiste afmetingen. Ook kan deze machine worden ingezet om stronken, stobben of bouw- en sloopafval te verkleinen.