Inname de Mieden

Afvalsoorten Mieden

 

Aan de Broeklaan 31 te Wouterswoude is groenrecycling de Mieden gevestigd. Deze vestiging is alle werkdagen geopend van 07:00 - 17:00 uur. Hier kunt u de volgende afvalstromen aanleveren:

B-hout

Krijgt u gerverfd hout, gelijmde houtproducten zoals triplex, multiplex, hard- en zachtboard en geperst hout zoals spaanplaat vrij dan kunt u dit aanleveren als B-hout.

 

C-hout

Onder C-hout wordt behandeld hout en hardhout verstaan. Zoals geïmpregneerd hout, hout dat behandeld is met carboleum zoals; bielzen, schuttingen, tuinhout en ook hardhoutsoorten zoals azobe, bangkirai, robinia etc..

 

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval komt vrij in de bouw of bij het slopen van woningen of gebouwen. Het aangeleverde bouw- en sloopafval wordt door onze medewerkers uitgesorteerd in diverse afvalstromen zoals plastic, gips, puin, hout, metalen, papier, glas folie en groenafval..

Op deze vestiging kunt u deze stroom in hoeveelheden van maximaal 5 m3 aanleveren.

 

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval is de afvalstroom welke vrijkomt door werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Veelal verzameld middels onze rolcontainers maar ook in grotere hoeveelheden.

Op deze vestiging kunt u deze stroom in hoeveelheden van maximaal 5 m3 aanleveren.

 

Puin

Onder puin verstaan wij zowel beton- als metselpuin. Onder betonpuin kunt u betonvloeren, tegels, trottoirbanden, betonklinkers en alle overige uit betonvervaardigde materialen verstaan. Onder metselpuin worden metselstenen als ook kalkzandsteenblokken verstaan. Het is niet toegestaan om gips, gasbeton, grond en/of asfalt door het puin te mengen. Voor puin gelden maximale afmetingen van 50 x 50 cm. Als u puin aanleverd wat grotere afmetingen heeft wordt dit ingenomen als grof puin dit vanwege de extra bewerking welke nodig is om het materiaal geschikt te maken voor hergebruik.

 

Groenafval

De afvalstroom groenafval wordt in verschillende soorten opgedeeld, wij spreken over snoeiafval, riet, gras, bladafval, stobben/dikhout en hekkel/slootspecie. Ook zijn wij geceritifceerd iepenhout verwerker, dit is een afvalstroom naast groenafval.

 

Dakleer

U kunt bij ons dakbedekkingsmateriaal wat bestaat uit teer en bitumen bij ons aanleveren.