Activiteiten van der Galiën B.V.

Containerverhuur

Voor diverse afvastromen kunnen wij u voorzien van afvalcontainers. Wij leveren containers in formaten van 250 liter tot 40 M³. Wij leveren containers aan zowel instellingen, bedrijven als particulieren.

Inname afval

Wilt u met uw eigen vervoersmiddel uw afval aanleveren. Dit is natuurlijk mogelijk, dit kan op onze vestiging in Kootstertille en op onze vestiging aan de Broeklaan in Wouterswoude. Beide locaties kunnen diverse afvalstromen worden aangeleverd bij Inname afval kunt u zien welke afvalstromen dit betreft.

Recyclingmachines

Voor het recyclen op locatie verhuren wij diverse recyclingmachines. Dit betreffen shredders om materiaal te verkleinen, zeven en windshifters om materiaal te scheiden. Op de pagina recyclingmachines vindt u meer informatie over de specifieke eigenschappen van elke machine.

Verkoop producten

Wij produceren en leveren verschillende grondstoffen. Dit kunt u afhalen bij één van onze vestigingen of laten leveren op locatie. Wij leveren tevens in diverse fracties indien u specifieke eisen stelt aan het door u gewenste product is dit voor ons geen probleem.

 Afhaal of leverantie op locatie

Wilt u het transport van uw afval of één van onze producten laten ophalen of brengen dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse containerauto's welke voorzien zijn van haak of kabelsysteem eventueel met laadkraan. Maar ook kiptrailer of walkingfloor behoort tot de mogelijkheid. Voor meer info kijkt u op de pagina transport.